home > over ons

Slagerij met passie en oog voor traditie

Slager Claude is een rasechte ambachtsman die kiest voor kwaliteit. In zijn toonbank vind je met zorg geselecteerde producten zoals rundvlees van het kwaliteitslabel Belgisch witblauw of West-Vlaams rood en pluimvee van lokale en gerenommeerde kwekers.

Ambachtelijke bereidingen met streekproducten

Slagerij La Vache bouwde in Meulebeke en omgeving een trouw cliënteel op door te tonen wat ‘liefde voor het vak’ betekent. We werken immers met verse producten voor het maken van de charcuterie en de bereidingen. Bovendien zijn we trouw aan traditionele recepten. Je proeft dit gegarandeerd op je bord.
Zin in een zuiders gerecht? Proef dan zeker ons Italiaans buffet of de befaamde tapasplankjes. We verrassen jullie graag met onze creatieve bereidingen.
Slagerij La Vache
Slagerij La Vache

Erkend ambacht

Als keurslager maken we gebruik van authentieke werkwijzen, traditionele recepten toepast en de grondstoffen met zorg kiest. Dat zorgde ervoor dat we in aanmerking komen voor het label “Erkend ambacht”, toegekend door de FOD Financiën. Onszelf heruitvinden, in jullie belang, is en blijft een doelstelling.