Lokaal, ambachtelijk en puur
Gefascineerd door het authentieke beenhouwersambt, openden Claude Vergote en Isabelle Taveirne in 2002 hun eerste slagerij in het landelijke Aarsele. De korte keten en verse bereidingen staan sindsdien centraal. Met de opening van Keurslager La Vache in 2012 kwam de specialisatie in ambachtelijke charcuterie erbij.
Lokale landbouwers als partners
Kwaliteit is altijd onze prioriteit. Daarom houden we als keurslager de ketens zo kort mogelijk en werken we samen met lokale landbouwers. Claude gaat langs om de dieren te selecteren, koopt ze levend aan en brengt ze zelf naar het slachthuis. We verwerken alles zorgvuldig in ons atelier. Zo kunnen we je vlees uit onze regio aanbieden, altijd van de allerbeste kwaliteit.
Eigentijdse traditie
We werken volgens traditionele recepten en dat proef je in onze charcuterie, huisbereide gerechten en het panklare vlees. Maar even graag brengen we vernieuwde concepten. Heb je ons Italiaans buffet al geproefd? Of een Boîte Préparée uitgetest? Het smakelijke bewijs dat ambacht en vernieuwing hand in hand kunnen gaan.